Vinterkollektionen

    

Jag ville göra en serie som håller hela vintern inte bara över jul. Det är ju heller inte en julkollektion. Däremot gjorde jag en liten extra som bara finns nu över jul. 

Det är en mörk murrig röd med fläckar av beige och brunt, fick namnet Amaryllis för kort å gott så heter en av glasyrerna jag använt här just de. 

      

 

 

    

Men är ni som jag, så är ni trötta på allt rött när julen är slut och vintern är lång. Då tycker jag att de passar fint med en vit, ljus och krispig kopp. Liksom lite nytt och fräscht till de nya året, då man gärna byter allt det röda mot mer ljusa färger. Och efter att ha letat efter hyacintvaser så upptäckte jag att dessa passar perfekt även till de. 

   

 

 

    

Först ut är den jag kallar Vitmossa och min personliga favorit. Älskar dom gröna små små fläckarna som gömmer sig i de vita. 

     

 

 

     

Istapp blev fin med droppar av vitt som övergår till en blågrå nyans. 

      

 

 

    

Sist ut är Rimfrost, en iskall blå som glimmar i gult och man kan även skymta små vita snöflingor. 

    

 

 

     

Detta blev en serie som håller hela vintern, en riktigt krispig och vit vinter. Både Vitmossa och Amaryllis finns för övrigt i mindre modell för tex glögg eller espresso. Rymmer 1 dl och alla släpps nu på söndag 3/12 kl 11.00.

  

 

Leave a comment