Surprise!

Väldigt oväntad uppvakning i helgen. Hela Andreas familj och vänner kom för att fira att vi gift oss. Vi hade inte en susning. Helt plötsligt stod de här å med tuta och skrek. De hade tänkt att komma tidigare under dagen men eftersom jag promt skulle fika hos farmor efter jobbet så fick dom snällt flytta lite på överraskningen... Haha. 

Med sig hade de pizza, fika och annat smått å gott. Även en stor jäkla kanon full i hjärtan. Så dom lär vi aldrig bli av med, men de gör inget. Fina minnen att hitta överallt. Ett ramla ur behån vid läggdags, och några fick även följa med gästerna hem. 

Så överraskade och glada för de. 

Helgen avslutades med en tripp till svärföräldrarna i Tiveden. Där äter man alltid för mycket och somnar på soffan. En tur ner till sjön är obligatorisk men alltid kortvarig då mina barn verkar ha svårt att minnas att man blir blöt om man går ut i vattnet. Såklart slängde vi upp ett tält i vardagsrummet och jag fick med mig påskris hem, har fasen aldrig varit så här sen med pynt hemma. Men nu ska de väl komma upp ändå. 

Så kort å gott, en fantastisk helg med nära å kära. Nu väntar vi på påskharen och ännu mer mat. 

Leave a comment