Semester

      

Allt som behövs för lite nya krafter är en vecka på gotland varje år. Hälsa på familj och häng med oss goda vänner. 

    

 

 

   

Börjar kunna denna ö nu så man har allt sina stammishak och grejer vi gillar att göra, brukar alltid försöka göra nåt nytt. I år blev det Bruna dörren i Ljugarn och barnen fick se raukar på Fårö. 

     

 

 

 

 

   

De blir hemskt mycket käk när vi är där. Lägger gärna en slant på både lunch och middag ute. Vem fasen vill stå å laga mat på den enda semesterveckan man har under sommaren...?

   

 

 

 

 

    

Man ser alltid mycket fint på gotland, som ger mig så mycket nya ideer, mot slutet av veckan är jag bra sugen på att dra hem å testa allt. 

      

 

 

 

 

 

   

-Vill du inte ha semester? Frågar nån ibland. 

Jo men visst, men känns dumt att ta mer än en vecka när det är som mest att göra i butiken på sommaren. På hösten är det lättare, man kan ta några dagar här å där. Vi har planerat in en resa till London i november tex. Längst ledighet tar jag alltid efter jul. Brukar va ledig med grabbarna hela deras jullov, då är det lugna gatan på jobbet och man kan verkligen slappna av. 

   

 

   

Nog om ledigheter nu tar vi hösten först. Jag ÄLSKAR hösten! Färgerna, vädret, murret och myset. 

Redan nästa vecka kommer öppettiderna se lite annorlunda ut, yngsta sonen Jack ska börja skolan! Hur i hela friden de nu gick till vet jag inte men dags är det iaf, tänkte försöka gör det lite mindre nervigt med bara några timmar på nya fritids dagarna innan. 

   

    

Efter det väntar en tur till Formex, där brukar man också få gott om nya ideer. Vi ska försöka hinna lyssna på Hanna Hellquist och kolla allt julpynt som montrarna brukar fyllas med. 

Bilder från förra året.

 

 

Själv planerar jag för lyktor, ljusstakar och tekoppar. Vi kan ju heller inte vara utan en höstkollektion, eller hur? Jag har precis beställt hem några nya glasyrer jag ska försöka laborera fram något fint av. Hoppas ni ska uppskatta den lika mycket som sommarens. Tack för all fin respons för den förresten, helt fantastiskt! 

   

    

Så, passa nu på att ta en klunk kaffe ur er sommarkopp innan hösten kommer:)

Leave a comment