Semester

     

Semestertider så även för mig!

Nu har jag bestämt mig, istället för att försöka ragga runt på både barnvakter eller nån som vill stå i butiken för bara en vecka så kommer de få vara stängt v 31. Jag tar faktiskt semester. Jag har inte haft stängt en vecka på sommaren på fyra år så nu är de väl ändå dags. Jag ska hänga med grabbarna grus sista veckan innan skola och dagis börjar igen. 

Till gotland åker vi v 30. Brukar alltid åka lite efter sommaren när det lugnat ner sig på jobbet men nu när Mio går i skolan så får man anpassa sig till de. Stängt i butiken kommer de däremot inte vara, där tar akvarellkonstnären Stefan Gustafsson hand om er. Så ner tjata å handla lite av honom vett jag. Tala om fåglar funkar alltid :)

     

   

De betyder för tusan att jag har TVÅ veckors semester i år! Hur de går får vi se, ska bli jäkligt intressant. 

Jag längtar sååååå till gotland nu, de suget brukar komma redan i maj nån gång. Sicket ställe de är! Så kan redan nu förvarna att sociala medier kommer svämma över med gotlandstips och sköna bilder. 

Dom senaste åtta åren är vi samma sköna gäng som åker dit. (åren innan va en de en mer blandad kompott och mer fest) Åker gör vi med de bästaste av vänner, vi har bara förökat oss lite. Syrran frågade förra året om inte pappas lägenhet börjar bli lite trång förr oss alla nu. Nej nej sa vi! Vi vill ju bo med varandra å va gör man i lägenheten egentligen? Sover! Sen ligger den ju ruskigt perfekt oxå, mitt i smeten precis innanför österport. Nära till allt. Kan inte bli bättre. Sjuka är att jag sa till Andreas idag att varje gång vi drar dit så känns de som jag ska träffa pappa (fast han varit borta i snart tre år) De känns på riktigt som att han ska vara där, ibland kan man nästan se han komma gående i backarna. Han sa ju till oss att behålla lägenheten eller ja de såg han som en självklarhet tror ja och de är iaf jag väldigt glad i att vi gjorde. 

      

     

Så nu har den här reseledaren (ej självutnämnd) gjort planer för årets resa. Ska bla besöka kneippbyn igen, sist vi va där va barnen så små så tror de blir lite annat denna gång. Ska försöka uppleva surflogiet utan storm i år. Två nya ställen vi funderar på är Snack bar (snäck strand) och en visit på Fridge. Sen har man ju några måsten som Joda och Vår fru men dom är givna! Förra året va vid på Pannkaksträdet, de va den svettigaste lunchen i mannaminne! Men medans vi större barn grillade pannkakor i värmen så hade barnen kul i den stora lekparken. Nu har man ju varit på ön så pass många ggr att man har ju sina specialare man alltid gör eller går till. Har ni några tips så dela gärna med er. 

Å ja, jag ska ju hälsa på de senaste tillskottet av återförsäljare . Munkvalvet, jäklar va kul. Och mad peach såklart. Frågar ni barnen så är det viktigast att syrran inte sålt slut på allt godis tills vi kommer:) Karamellboden visby.

     

     

Så kort och gott.

Vecka 30. Butiken öppen som vanligt, Stefan är på plats men kommer pausa webbutiken under tiden (annars har jag ingen kolla på vad som finns kvar)

Vecka 31. Butiken stängd, webbutiken öppen. 

Sist men inte minst. TACK TACK TACK alla följare och kunder, nu är ni 3000 som hänger med på instagram. Jag älskart och jag är himla glad och tacksam att ni gör de. De betyder massor. Bara idag va de inne två kunder som tagit omvägar för att titta in å berätta att dom följer med i de jag gör. Är ju så man börjar grina! Jobbar just nu febrilt för att få igång ett nyhetsbrev. Man kan inte regristrera sig riktigt än men så fort de funkar så säger jag till, då hoppas jag ni följer med även där för att få exklusiva erbjudanden och smygtittar på allt nytt. 

   

 

 

Leave a comment