Tror de är sommar nu.    
Jag har kommit på varför de är jobbigt att vara ledig! Man går bara runt här hemma å ser en himla massa måsten. Vi drog iaf in en snabbis till storstaden Örebro för att kidsen skulle ha nya skor och mer sten till en rabatt för man köper ju alltid för lite första vändan såklart. Ej att förglömma, hängmattan åkte fram! 

                    

 
 

    
Rensa där, måla här. Laga den, köp de. Renovera, fixa å trixa. Åååå jag har verkligen inte lust, de flesta dagar iaf. Jag borde bara sätta fart i ett hörn å röra mig framåt. 
Satt å funderade på vad vi egentligen har hunnit gjort sen vi flyttade hit, snart två år sen (13 juni) och då är de faktiskt en hel del. 

Bytt tak, renoverat hela källaren med dusch och tvätt. Nya rör och avlopp. Renoverat färdigt två rum, vårat sovrum och barnens. Nästa projekt inne är att Mio ska få eget rum. Även bytt fönster till källaren och skaffat bergvärme. Skittråkiga grejer att lägga massor av pengar på samtidigt som de är rätt viktiga grejer som är bra att ha fungerande. Värme, avlopp och tak över huvudet är rätt fint att ha. 

Så idag på självaste nationaldagen rymde vi till Tiveden, skogen i krokarna som Andreas växte upp i och som en annan åkte på utflykt till nästan varje gång vi var hos farmor å farfar. Kidsen badade, vi hjälpte till att klyva ved, avslutade med en grillning. En rätt bra nationaldag med andra ord. 
          
När jag åkte med till Andreas hem första gången (ca hundra år sen) så tänkte jag direkt på Bullerbyn. Jag älskade dom filmerna som liten å ville så gärna vara Lisa, bo i mellangården å sova på höskullen. Fortfarande inte sovit på höskullen, de räckte med att hässja å åka hölass för jäklar att de kliar sen. 
     

     

I veckan kommer jag ha stängt på fredagen, tänk att Mio slutar ettan! Och efter nästa sommar har jag inget barn kvar på förskolan!!!  De är nåt speciellt med skolavslutningar och eftersom jag har möjligheten att gör iaf lite som jag vill tänker jag ha stängt å hänga med grabbarna. De betyder glass i hamnen sen pizza till lunch. Stadigt inslag enda sen jag va liten. I år ska vi även iväg på en student så fort Andreas kommer hem. 

Du är Guld värd har jag äntligen laddat upp med för de som kanske är ute i sista minuten.
     

 
     
Nu ska jag försöka ta mig i mål med filmen Gone girl. Började i lördags men fått dela upp de på tre för jag somnar hela tiden. Vet inte om de säger mest om mig eller filmen. 

Leave a comment