Påsken

   

Påsken va här, påskharen likaså. 

Va kul de va att gömma ägg till er, bra letat och imponerad över att så många va uppe så tidigt en långfredag. Både i Visby och här i Askersund blev de hittade. 

    

 

 

    

Va uppe med tuppen för senare på dagen skulle släkten komma, vi har de senaste åren firat och käkat påsklunch ihop på just långfredagen. Rätt bra ändå, då det annars är en rätt tråkig dag. 

Barnen mina fick oxå leta, hemma i trädgården. 

     

 

 

   

Blev en väldigt god efterrätt jag hittade hos Brinken bakar, lagom sött men mest syrlig. Vita chokladägg med havrecrunch, hallon, lemongrädde och curd. 

   

 

   

   

På självaste påskafton drog vi till den andra sidan släkten. Till Andreas familj i Tiveden, där väntade årets första grillning och skattjakt för kidsen. 

    

 

 

  

Har hunnit med bra mycket detta lov, mormor på besök, pysslat och letat fåglar på bibblan, gått på väldigt mycket bio, träffat trollkarl och badat. Käkat våfflor såklart och Mio läste ut en hel bok, handlar den om Messi så går det undan. 

    

 

 

 

  

Alltid trevligt men man blir oxå trött. 

   

  

Så nu vilar vi upp oss, de är ju några dagar kvar på lovet och jag är tillbaka igen på tisdag. De börjar med ett besök hos revisorn sen ni, sen ska jag snart visa er årets vårkollektion. Min gladaste mugg hittills!

   

 

Leave a comment