One of a kind

Klurade på när jag började göra den är serien, kanske två år sen. 

En serie värd sitt namn. Ingen är den andra lik men alla passar ändå fint ihop. 

Dom kommer i tre olika former. En rak, en lite mer konformad och en bullig som visat sig varit er favorit. Jag dekorerar alla nedtill med olika mönster. Bågar, ränder och olika prickar. Allt i svart penselglasyr. 

Efter de glaseras dom vita inuti. Sen återstår de absolut roligaste. Alla doppas i ca tre till fyra olika glasyrer. Hej vilt i alla nyanser jag har. 

De är fortfarande lika spännande att öppna ugnen nu som då. Helt sjukt faktiskt. Man kan ha ett hum om hur de kommer bli men jag blir nog alltid lite extra glatt överraskad. Allt eftersom jag ibland byter ut å köper nya glasyrer så förändras ju också kopparna och man kan ju variera sig i oändlighet. 

De här är kort å gott en kopp som alltid gör mig glad, som jag dricker ur nån gång under dagen, VARJE dag och vankas de kalas åker alla fram i sina olika nyanser och mönster på bordet, blir som en del av dekorationen på nåt sätt. 

De här är alltså bilder på några av den senaste omgången som kom ur ugnen i veckan. De kommer släppas på tisdag 15/3 kl 21.00 här på hemsidan. 

Och ja, de betyder ju att de verkligen finns bara EN av varje, alla är unika! 

 

1 comment

  • Såån fin keramik! Jag skulle hemskt gärna vilja ha en kopp som har svarta prickar nertill och ljusrosa upptill. Min bästa vän skulle älska en sån! Vad kostar den? och hur beställer man?

    Fredrica

Leave a comment