Nya tag

 

Har suttit och funderat på hur 2022 egentligen va och jag har nog inte några större invändningar. Kan konstatera att de gick hemskt snabbt men de verkar gå snabbare ju äldre man blir!

Många nya serier har det blivit. När jag ser dom alla så här så blir jag glad och nöjd. Färg, färg och färg! Underbart! Norrsken är det ett himla slit med men de är det värt. Pink edition som jag gjorde till alla hjärtans dag får jag fortfarande frågor om. När ska de komma tillbaka? Typ nu tänkte jag, de är de första jag ska börja med när jag är tillbaka, så håll utkik efter dom. Har även planer på en ny variant med de nya glasyrerna jag just nu laborerar med, såååå spännande.

 

 

2022 va också året jag bestämde mig för att skaffa nyhetsbrev, så glad för alla er som skrivit upp er och framför allt att ni läser de. Mer kommer där såklart så har ni inte redan skrivit upp er så gör de här, längre ner på hemsidan. 

Man gick och blev 40 år OCH fru!!! Helt sjukt ju. Nu har ju vi varit som ett gift gammalt par i ca 20 år redan så blev världens minsta ceremoni med bara barnen. Passade oss perfekt! Hade inte velat haft de på nåt annat sätt. 

Kände mig modig och va med en snutt i tv! Blir nervös bara jag tänker på de men jag klarade de! En litet inslag om konstrundan. 

De årliga semestern till Gotland blev något speciell då alla barn blev sjuka så även jag som kom hem med hjärnhinneinflammation, efter de blev de några lugna tråkiga veckor. Men Gotland är Gotland och de är ALLTID mysigt att hälsa på sytser med familj. Hälsade även på hos nya återförsäljare, (väldigt tacksam för dom) fikade under fikonträd. Sista kvällen va fasen magisk. Solnedgång och god mat mitt på stranden på Surflogiet. Då struntade man i att man mådde skit.

Så nästa år då eller ja nu, 2023. Va ska man ta å hitta på? 

Ideérna är många just nu, får försöka sålla lite å ta en sak i taget. 

På hemmaplanen så ska vi äntligen börja renovera köket, både bävar å längtar efter de. Jack ska börja förskoleklass så inga barn kvar på dagis efter sommaren, ghaaa! 

Ni som hänger med på instagram kommer få se mer av ALLT i livet. Har inte använt min privata sida på ett år nu. Ser ingen anledning till att ha två, det här är ju mitt liv. Lera, barn, hus, man å en jäkla massa hitte på. Hoppas jag orkar hålla fast vid mer pyssel även nästa år. Efter fina samarbeten och förfrågningar så får man mersmak, varför inte pyssla istället för att sätta sig i soffan på kvällen. Ok, ibland kanske man faktiskt måste de, ingen jäkla robot heller!

På jobbet vet ni som följer mig att jag kärat ner mig i de som heter Amacoglasyrer. Har tänkt på de så länge och nu äntligen köpte jag några stycken för att testa. De är precis så som jag hade hoppats på. Så vackra skiftningar, ingen blir den andra lik. Många olika nyanser man kan blanda till, oändliga möjligheter. De är de jag går och tänker på här hemma nu. Vill bara sätta fart.

Ni kommer (som de känns just nu) få se mer skulpterade alster, originella pjäser. Såklart muggar och bruksting med, man vill ju alltid ha sig en tjusig kopp till kaffet, de går inte att komma ifrån. 

Sista bilden här är vad jag sitter och googlar på under lediga kvällar nu. Olika kombinationer, färger och former. Har beställt några till nu så går vi se var de bär iväg. Men måste börja med att byta element i ugnen, sen kör vi!

Jag hoppas ni hade ett fint nyår och att ni ser fram emot nästa. De gör jag, de är härligt med nytt år och nya tag tycker jag. Hur kan man försöka göra nästa år liiite bättre än de förra? 

På nyårsafton kom en nyckelpiga gåendes över bordet när vi satt med sällskapsspel och väntade på tolvslaget, ser de som ett gott tecken och tar med mig de in i de nya året. 

Har ni nåt ni ser fram emot? Tell me.

 

 

 

 

2 comments

  • Gott Nytt År 💓 så spennende å høre om din kreativitet..lykka till med alt du gjør..gleds till jag kommer och ser..tappade min Norrskenskopp så det får bli en ny..💞
    Kram från Mary Anita

    Mary Anita Kjøndahl
  • Gott Nytt År 💓 så spennende å høre om din kreativitet..lykka till med alt du gjør..gleds till jag kommer och ser..tappade min Norrskenskopp så det får bli en ny..💞
    Kram från Mary Anita

    Mary Anita Kjøndahl

Leave a comment