My team

 

Låt mig få presentera mitt lilla crew. 

Först å främst, de roligaste jobbet av alla har väl ändå skaparen/konstnären. Hon tycker de känns lite olustigt när nån kallar henne konstnär då hon tycker att de är bara såna som Picasso som kan kalla sig de. Hon kan bli fruktansvärt grinig av att vara borta från jobbet för länge, trivs inte alls med att vara ledig. Å måste hon vara de så ser hon till att hålla pysselådran sysselsatt även hemma.

Från den gladaste till den mer allvarliga ekonomiassistenten. Funderar på att skicka iväg henne på en kurs men har inte blivit av än. Ibland vill jag sparka henne för gott och anställa nån annan, men hon är jäkligt envis å har gett sig fasen på att fixa bokföring, redovisning och fakturor själv. Hon tjatar ofta om vikten att ta betalt, sätta värde på vad man faktiskt skapar.  

Säljaren/content creator ibland även fotograf behöver ruskas om emellanåt. Egentligen lite för blyg, tillbakadragen och försiktig för jobbet, men hon försöker iaf växa in i rollen, sakta men säkert. Sociala medier tar mer tid än vad man tror, har sagt till henne att inte jobba kvällar, att man inte behöver svara på allt direkt. 

Packing assistent har vi oxå. Sköter allt som har med webbshoppen att göra, ordrar, posten och varor. Hon ser till så inget tar slut. Henne är de en jäkla ordning på så brukar försöka sätta henne på städning ibland. Men då är hon bra snabb på att hitta nåt annat att göra som är viktigare. Konstigt de där.

Skämt å sido ( har en fantastisk humor oxå) Nu ska jag sluta prata om mig själv i tredje person men de är en jäkla pers att vara egen, och man har massor av olika roller men skulle aldrig vilja göra nånting annat. De här är helt klart de jag ska jobba med även om jag ibland skulle vilja leja bort de tråkigaste bitarna. Jag lär mig nytt hela tiden, i början va de mer kaos, inte så organiserat. Gjorde saker lite huller om buller. En typisk dag för mig just nu kan se ut ungefär så här.

6.00 Upp with the tupp. Barn till skola och dagis. 

8.30-9.30 Sociala medier, hemsida, ekonomi, varor

10.00-11.00 Packa ordrar eller annat

11.00-14.00 Dreja, tillverka, glasera, beställningar m.m.

14.00-15.00 Lunch å kaffe 

15.00-17.00 Tillverka, städa, de som behövs

17.00-20.00 La familja 

20.00 - 22.00 "Fri lek"

22.00 Snark

Men det absolut svåraste av allt! Uppfostra små nya individer! Herregud vilken press! De är gråt, skratt, svordomar, kaos, gråa hår och en jädra massa kärlek. När ska man ta fighten, när ska man låta bli? Mår dom bra, på riktigt mår dom bra? Kan dom säga allt till mig? Är dom snälla, har dom hittat på hyss?... Nä nu blev jag helt yr, haha. Phu, de blir nog folk av dom med.

För dom där tre är väldigt viktiga i teamet.

 

 

Leave a comment