Mors dag

    
Fint väder och ledig hela helgen, den sista lördagen innan jag kör 6 dagar i veckan resten av sommaren (till v 31). Andreas har precis bytt tillbaka till sitt gamla jobb så han har haft 12h pass i helgen, nattpass. Han trivs, jag skulle aldrig palla skiftjobb. Alla är vi olika. Så i helgen har det varit jag å kidsen. 
    
 
    
Doften av syren går ju inte att komma undan nu! Överallt doftar dom, de är sommarlov för mig. 

     
En tidig mors dag lunch med farmor och faster på lördagen. Det blev i hamnen och kidsen körde lyxig våffla. Vi andra tog varsin toast från Antes. 
    
 
 
       
När Andreas vaknat till liv, något snorig helt plötsligt så drog vi till kompisarna på kalas. Sonen deras fyllde hela 2 år! Presenten träffade mitt i prick, kan va en blivande bonde:)
   
 
 
    
På kvällen sjuknade Mio till rejält. Hosta och roslig andning hela natten så vi sov inte många timmar. 
   
 
     
Så mors dag blev sjukt lugn, blev mest häng framför tvn så han skulle slippa hosta. Styrde ändå en rabarberpaj, körsbär och kaffe i gräset. Sen vilade vi igen. Han gick i däck rätt snabbt på kvällen kan jag säga. Annat va de med hans bror, herregud va segt de gick där. Han hade på tok för mycket energi kvar han. 
    
Hade önskat mig en parfym av grabbarna, å jädrar va fint den dofta. Som en riktigt stor Jasminbuske! Sommar på flaska!
    
 
 
     
I nästa vecka kommer jag visa er det senaste som blivit klart och de är salladsskålar. Lagom stora till sommarens sallader och bär. Helt otroliga färger och i både vit och grå lera. 
     
 
     
    
Kommer även börja visa er lite av allt nytt som kommer till jubileumet, för det har ni väl inte missat? Den 17 juni är det fest! Ska ni nån gång besöka butiken så passa på då! Såklart kommer det även va lite fest i webbshoppen men inte lika mycket som i butiken.
Vore så kul om ni ville komma. 
    
Kommer komma ett längre inlägg om enbart jubileumet lite längre fram. Har precis fått skåda och smaka av de kommande jubileumspralinerna, MUMS! 

1 comment

  • Ojj..så mycke vackert..vi kommer en vecka føre 6-13e ..min yngste och eldste dotter..ønsker meg något i de siste underbara fergene koboltblått och starkrosa och en ny norrskenskopp..Vi ser vad du har..det er alltid en høydepunkt å komma inn til dej💞
    I førra veckan var jag på Svalbard i konfirmasjon till Oda min farmorflicka som bor der. Då såg vi på en video från når hun fikk dreja en liten skål hos Karl Herbert..hon var 5 år och han visade henne så den blev jettefin..han hadde glasert den før hon hemtade den och nu hadde vi den på bordet.
    Ha en fortsatt ljuvlig tid
    Kram Mary Anita

    Mary Anita Kjøndahl

Leave a comment