Lite mer än bara lera

Vet ni?

I butiken säljer jag faktiskt inte bara keramik. När jag startade eget för snart fyra år sen så tänkte jag, för att överleva så måste jag nog ha mer att erbjuda än "bara" keramik (så blev de inte, whoho!) Så har haft massor av andra prycklar. Nu har jag minskat ner rejält och har nästan bara keramik. De är de jag lever på, tänka sig! Men så hittar man nåt man verkligen gillar och då kan man ju inte låta bli. Tänkte visa några av dom som jag även kommer lägga upp i webbutiken inom kort.

De här teet alltså... De smakar lika gott som burkarna är fina. De första teet jag druckit som verkligen SMAKAR. Jag har inte köpt nåt annat sen jag började klunka Therapie te. Från familjeföretaget Charlies House i Laholm där teerna blandas och där burkarna designas. 

Eldstickan. Kommer inte riktigt ihåg var jag såg dom första gången (tippar på en tidning) men när jag träffade Martina Sahl (grundaren) första gången va på Formex, kände igen henne och stickorna direkt och då fick de bli en beställning. Så fina att ha stå framme.

Lite gott i butiken är alltid bra. Har testat lite olika, just nu har jag den här sorten efter att ha smakat den i syrrans butik i somras. Ops, så god.  Är ett brittiskt familjeföretag som tillverkar sin prisbelönta choklad i Schweiz, Den är ekologisk och fair trade. 

Sist och som kommer snart, kanske till och med i veckan, är dom här doftljusen. Herregud vilka doftljus. Sprang in i dom på en julmarknad i vintras. Mailade direkt! Tillverkas för hand i Roslagen av svenskt rapsvax. Så gillar ni doftljus måste ni testa dessa från Yvelis. 

 

 Snart finns allt i webbutiken. 

Leave a comment