Konstrundan

    
Då har vi haft konstrunda i helgen. Helt otroligt va folk de kan komma, så jäkla roligt att träffa å tjata med så mycket folk. Vet inte hur många av mina gamla lärare som va inne men de va ett redigt gäng. 
Jag och Stefan Gustafsson  (atelje Stefan på intagram) va på samma stop i år, i vanliga fall brukar han va på eget ställe ute i skogen. De funkade skitbra och de va ju trevligt att va två. Man är ju annars väldigt ensam i sitt yrke och de har jag alltid gillat. Nästan lite panik vid tanken att nån annan skulle kunna rota å vända runt i min "ordning". 
Här kommer lite bilder från helgen, hann ju inte med att fota så mycket men några blev de allt. Tycker vi börjar med en bild på Stefan.
    
   
    
    
    
     
    
    
    
Å hör och häpna SVT va på besök! De måste ju vara nåt av de nervigaste man kan göra! Filmas, fy tusan. För att inte tala om att att stå å smila upp sig och svara på frågor som ska låta någerlunda vettigt. Tänkte först tacka nej, men åååå så kan man ju inte hålla på. De va sjukt jobbigt men nu är de gjort och jag överlevde. 
   
Här är några fina bilder från de klippet. 
   
Ni hittar de på SVT nyheter. 
   
I morgon ska jag glasera lite nytt åt er. Ska bli spännande! Nytt är alltid kul. 

Leave a comment