Inspiration

Äntligen tänkte jag å syster när de blev dags för Formex igen, men icke. Även denna gång blev de inställt. Syrran driver godisbutik i Visbys innerstad så Formex med henne betyder mycket häng i godishyllorna. Jag köper ju inte in så mycket direkt men man får ju idéer till tusen! Brukar vara en enda röra i skallen på väg hem med tåget, men de är en skön röra... 

Snart är jullovet slut å man ska börja dreja igen, då kan den där röran va bra att ha. Så igår började jag googla trender... Nu är ju inte jag den som bryr mig ett skit om trender egentligen, varken hemma eller på jobbet men det är bra för inspirationen. Hur gla´ blev jag när det helt plötsligt dök upp massa färg i hemmen på alla bilder! Inte en dag för sent! 

De stod om de glada 80-talet, lappmönster, quiltat, böljande former och massa lila. -Skit oxå, den enda färgen jag inte är så förtjust i. Meeen tillsammans med gul va den fasiken inte så tokig. Så nu har jag inte kunnat släppt den idéen alls, går å tänker på gul å lila mest hela tiden... 

Fler idéer har jag fått från nya böcker som låg under granen och instagram såklart. Va tusan gjorde man innan insta!? Kan va de bästa stället för inspiration, enligt mig. Där hittar man allt! Jag kan se nåt snyggt nån ha på sig eller bakat. Naturbilder eller alla #paris som jag tittar på alldeles för ofta antagligen. Ibland räcker det med att se en text eller har man tur vaknar man bara upp å då är den där i huvudet, den nya koppen. 

I helgen kommer jag förmodligen sitta å hänga på Lermakeriets hemsida, därifrån köper jag nästan allt mitt material och nu behövs de påfyllning av både gamla favoriter å roligast av allt, leta nytt. 

Lermakeriet

Färgkroppar

Ordningen är alltså återställd, idéerna far runt där inne å de känns skönt att börja jobba igen.

En One of a kind på den där hyllan skulle sitta som en smäck.

Var hittar ni er inspiration?

Leave a comment