Höstkollektion

   
Dags att äntligen få presentera Höstkollektionen! 
          
Ville ju såklart att dom skulle va fina att matcha med Sommarkollektionen men ha andra färger, mer passande hösten. 
                 
Så vad är då hösten? Den är regning och ruskig, mysig och murrig. Folk häver sig ut i skogen för att finna guldet och av plommonen som mognar på träden bakar man en paj, eller hur?
                
Googlade snygga bilder på just de, letade på passande glasyrer och började mixtra.  Efter mycket blandande och trixande så är vi nu framme vis slutresultatet.  
                
Låt oss börja med de heligaste vi svenskar verkar ha. Vårat svampställe!
    
Svamp och mossa i ett. För att få fram den gula har jag blandat två olika glasyrer. De bruna lyser igenom på vissa ställen och på andra skimrar den nästan i guld. Passande, är ju ändå skogens guld, de heliga kantarellerna. 
       
 
 
 
     
Väl i skogen så kommer de en regnskur såklart. Men höstens regn är fasen mysigt, enda gången de kan regna på året och man tycker de är mysigt. 
Den här fick en blå grund som mer än gärna vill rinna så några fick sätta livet till efter de droppat lite för mycket i ugnen. Över den är det en glasyr med kristaller i. Jäkligt fint när man ser hur "regnet" rinner runt kristallerna. 
     
 
 
 
    
Sist ut och min personliga favvo, Plommonpaj! Älskar ju allt som har rött i sig. Så då passade ju plommon bra. En brun/vinröd med svarat prickar i under den en lila nyans. 
    
 
 
 
    
De va väl de. Jag hoppas ni ska tycka om den. Alla keramikkoppar och lyktorna Magic Mushrooms släpps den 22/9 här i webbshoppen. Har du vägarna förbi butiken så finns lyktorna där redan nu. 
Mysig höst på er! 
    
      
    

Leave a comment