Hjärtan

                                         

Alla hjärtans dag, 14 februari. Den dagen kan man tycka olika om. Vissa anser att det är en kommersiell högtid & en massa trams, men visst tusan är det väl mysigt med en dag för att visa kärlek lite extra. Det tycker iaf jag.

Vi kanske tar en fika (de är inte nåt vi gör så ofta i vanliga fall) annars ser jag till att köpa nåt litet till familjen. Behöver inte vara såååå märkvärdigt. Sambon min har inte lärt sig de där än, men ja lever på hoppet :) I år hittade jag så fina handgjorda praliner på instagram som jag förbokat redan. 

Hjärtkoppen har funnits ett tag nu. En del som köpt dessa genom åren har missat de speciella & märker först när dom väl är hemma & ska dricka ur dom första gången, att kaffet formas till ett hjärta. Då hör de av sig å jag blir glad för dom blir glada. Är inte de perfekt till alla hjärtans så vett e tusan... 

Så när jag väl satte igång & drejade häromdagen så kunde jag inte sluta, nu ska här fyllas upp med kärlekskoppar i vårens alla färger. Har bara gjort dom i vitt & en mörk rosa förut. 

 

Inte bara de! Har också börjat på några One of a kind - Pink edition. Kommer endast göra 20st. Så vet ni nån som älskar den serien så är ju detta perfekt att utöka samlingen med. Eller så gör ni som jag, ger er själva en present. För att inte missa något om dom eller nåt annat så häng med på instagram, där uppdateras de flitigt. 

Vad tycker ni om alla hjärtans dag? Hur firar ni? Om ni firar.

 

Leave a comment