Veckan va verkligen som en gottisskål


Veckan har känts väldigt lång fast jag har jobbat kortare dagar. Har varit annat att uträtta, frisören med den äldsta som mest längtade till färgen frisören avslutar klippningen med. Han valde vitt och blått för de har tydligen Pogba haft (fotbollspelare för er som inte har barn som tjatar om sånt) Här hemma, just nu, är det väldigt mycket att dom ska säga namnet på olika spelare å jag ska då veta vilket klubblag å vilket landslag dom spelar i! Herrejäklar! Finns ju inte på kartan att jag kan. Jag vet vem Zlatan är. Klart jag kan avancera å stila med VM 94 laget men dom skiter ju i Kennet Andersson! (min dröm då btw). Men dom har lärt mig massor :) Kan däremot tycka de är konstigt att sånt minns dom men fasen inget annat man säger åt dom eller ber dom komma ihåg:) 
Båda skulle även till tandläkaren i veckan tills hen blev sjuk. Men vi tappade tand här hemma istället, äntligen! 

Å våfflorna får vi ju inte glömma! Perfekt fredagsmys.

På jobbet har jag hunnit färdigt med stor beställning av mammamuggar som ska vidare till annan butik, men passade även på att fylla upp mitt egna lager. I helgen va de Local femmes market och släppet av Norrsken va äntligen här. Så kul att ni verkar gilla den. Ännu skönare va de att jag gjorde mååånga så slipper jag få panik att de inte ska räcka, för nu är de bara en månad kvar till konstrundan å sen är fasen sommaren igång. Hur fort kan de gå egentligen? Firade ju nyss jul. 

Sen Andreas bytte jobb känns det som man hinner mer hemma, iaf på helgerna. Herregud båda är ju hemma. Man hinner både lite trädgård (klippning av elefantgräset) och kaffe på verandan. De är helt klart favoritplatsen så fort de börjar bli varmare. Helgen fick sluta med att hela familjen gick å kollade på innebandymatch. Sport igen alltså! De visar sig tydligen vara söndagsnöjet i staden då de kändes som alla va där. Kul ju! De va spännande jäklar. Mötte allt några vänner på matchen som med finare ord frågade om jag kommit fel eller blivit ditlurad. Fick googla mig till hur länge vi skulle behöva vara där, nu vet jag hur lång en match är tills nästa gång:) Nej men på riktigt, jag tycker inte de är skittråkigt med sport men jag är ju verkligen inte en person som utövar den eller kan mycket. Nu när kidsen är intresserade å spelar så är de klart man hänger på.
Att se folk som är riktigt duktiga på de dom gör, de är roligt, i vad de än kan vara. Sitta å gråta en skvätt till nån sportkrönika är ju fantastiskt! 

Nästa vecka ska jag färdigställa de nya godisskålarna, gjorde några till syrran och karamellboden i Visby och fick mersmak. Börjar med att göra dom i tre olika färger så får vi se om vi kanske utökar den, kanske kan bli en mugg till... Namnet på serien blev lätt att komma fram till efter jag läst alla fina kommentarer på insta. 

Leave a comment