Guld värd och lite till

       
Tror jag glömt bort bloggen för en stund. Varit så mycket annat att stå i. Vi har bland annat haft kalas för den minsta i familjen så både hans moster å mormor va på besök, huset fullt i några dagar. 
Mycket ny keramik har de ju också blivit. Dom absolut senaste Du är guld värd. De har faktiskt stått på min hylla ett tag men nu kände jag att de va dags att visa upp dom. Ibland kan de ta lite tid. 
Hade en tanke att göra en mugg till alla dessa skolavslutningar som är runt hörnet. Då brukar jag få en radda beställningar på olika koppar till alla härliga fröknar där ute. Så varför inte göra en som förhoppningsvis kan passa många och även till mors dag. Så då fick de bli så här. 
   
     
Jag har ju också släppt ett gäng riktiga lyckopiller om jag får säga de själv. Hellow Yellow. Du käre liv vad jag är glad att jag hittade den här glasyren. Perfekt gul, den är även halvmatt så den är så skön att hålla i. Lite len liksom, bara de! Dom här kommer ju även med ett fat till. De blir lite extra då. 
    
     
Sist men inte minst en specialbeställning till ett gäng härliga tjejer som ska ha ett teamretreat i sommar med kakaocermoni. Vad ska man dricka ur då? Jo de fick jag äran att ta fram. Så blev rosa och vitt med text dom valt och en sista liten gulddetalj, en triangel i guld. Hoppas de ska smaka gott. 
    
   
Kanske har ni märkt att den senaste leran med lavafläckar används flitigt just nu. Helt precis beställt mycket mer av den, helt klart en ny favorit som ni kommer få se mer av. 

1 comment

  • Guld värd – så läcker!! Hittar den inte i webbutiken? 🙂

    Camilla

Leave a comment