GIRLS GIRLS GIRLS

     

Rosa oktober är här, så även på krukmakeriet. 

Verkligen inte planerat men fick en förfrågan om jag kunde tänka mig att bidra med några koppar till ett bröstcancerretreat. De kändes som en fin grej att göra, samtidigt som väldigt kul att se vad jag skulle kunna komma på. 

    

    

Fick fria händer men de första man tänker på är såklart rosa. Hade precis beställt en ny glasyr som va perfekt att testa till detta. Rose Quartz, sååå jäkla fin. En riktigt fin babyrosa som nästan glittrar på vissa ställen. 

   

    

Tittade på den där rosa muggen å kände att bara sådär kan den ju inte se ut, måste göra nåt mer. Testade några olika varianter av bröst å började få panik då de snart skulle vara klara. De är då de slår mig när jag ser färgproverna hänga på väggen, de finns ju en perfekt rosa jag kan göra prickar med (istället för de vanliga svarta) Med en mörkare rosa prick i mitten så va det klappat å klart! 

   

 

 

 

 

     

Jag blev nästan pinsamt nöjd å tänkte att de här borde fler vilja ha, kanske kan man göra nån grej för att bidra till cancerforskningen. 

  

 

    

Så nu väntar snart ett släpp med inte bara en variant på dessa utan tre. Vi har Girls, Golden Girls som blev en lyxigare modell med guldkant och Big Girls en större kopp med öra. 

    

 

 

  

    

Har raggat glasyr men nu är lagret slut så tar dessa slut så får man snällt vänta tills glasyren åter är i lager. 

 

Ej att förglömma, 10% av varje mugg som säljs under oktober månad går till cancerfonden. 

  

 

 

Leave a comment