Fira kärleken

    

Dom här rosa godingarna dyker upp i butik och webbshop varje år vid den här tiden iaf sen tre år tillbaka. Lite ny skepnad varje år, har ju som ni vet lite svårt att göra samma sak för många ggr. 

    

 

    

De har alltid massa små små hjärtan som är målade för hand. De tar sin lilla tid ska ni veta. Egentligen ett jobb jag känner är för pillrigt men efter några muggar har man fått in farten. 

     

 

 

    

Jag tar alla de rosa och röda glasyrer jag kan hitta sen går jag på känn hur jag ska måla var och en. Lite rosa där, lite cerise här å röd där. På med lite vitt här å var, låt de flyta ihop å vips så har man otroligt unika men ändå väldigt matchande koppar.

     

 

 

     

Ingen är den andra lik, alla är unika och de släpps i webbshoppen en och en. Först till kvarn gäller och de har visats sig vara populära genom åren så kom inte försent. 

    

 

    

Mer om släpp och så får ni på instagram eller varför inte skriva upp er på nyhetsbrev, då missar man inget. 

Köp en till nån alldeles speciell eller varför inte skämma bort dig själv. Jag hoppas iaf att ägaren till dom ska få lite extra kärlek på morgonkvisten och bäst av allt, den borde leva längre än en ros. 

     

 

 

2 comments

  • Hej
    Vilka underbara muggar med hjärtan 💕 vad kostar dom och hur beställer jag?

    Linda P Haglundh
  • Det är så kul att du ger muggar en egen färg 🌷🌷🌷👋

    Inger Gustafsson

Leave a comment