Dreja bort stress

De har gått sisådär hela veckan tycker ja. Har mest varit trött, lite nere å hängig på nåt sätt. Men då får man dreja av sig lite så blir de bättre. Jag va också iväg och gjorde reklamblad vi ska ha till något som heter Konst i kvarteret. Konstnärer som har extra öppet när de är vernissage i den nya konsthallen som öppnades i helgen. 

Har känt mig stressad över att få fram så mycket som möjligt till kontrundan som är 30/4-1/5. Men va fasen, de får ta den tid de tar. De jag hinner de hinner ja! De måste ju bli bra oxå. Jag har inte hunnit mer än jag gjort så är de bara. Så nu släpper ja de. Är ju långt ifrån helt tomt på hyllorna och än finns de dagar kvar. Nu mån-tis ska jag jobba hemifrån för att fixa med årsrapport och deklaration, efter de är det helt plötsligt påsk, jag fattar verkligen inte hur de kan gå så här fort. Då kommer dilemmat jag har haft sen Mio började skolan. Jag vill ju såklart dom ska ha lov men jag kan inte va ledig en hel vecka, inte varje lov iaf. Nu har ju mannen nytt jobb och vill inte heller ta ledigt såklart, annars brukar han va de. Några dagar får dom vara på fritids så är de bara. Hur delar ni upp sånt som har barn? 

Fick hem en ny glasyr jag testade på en gammal mugg som stod å dammade. Å herre, vilken gul! Så jädra fin. Den heter halm å köpt på cebex. Där har jag inte köpt glasyrer på flera år. Men nu känner jag att jag måste kolla över deras utbud igen. De är liksom lite liv i den, inte bara en slät gul. 

Veckan avslutades med kusinerna när papporna va på konsert. Sleepover va länge sen, mysigt och helvilt. De är väl så de ska vara antar jag, men de är skönt att komma hem igen sen, även om de bara varit en natt, hur kul de än är.  De tycker iaf de äldsta sonen. Han är sjukt hemmakär. 

A just de, Andreas fick för ju att kapa håret. Han brukar få för sig de var tredje år ungefär. När de har blivit så pass slitet att de knappt går att borsta, herre! Både hans syster och jag har gått frisör på gymnasiet men den uppgiften får hon sköta, jag har förträngt de mesta som kommer till klippning. 

Nästa vecka ska jag ta å släppa den nya serien godisskålar som kommer finnas under namnet Cirkus. Vet ni? Perfekta att ge bort full i godis istället för ett påskägg. Bara en ide´

 

 

Leave a comment