De bli fest!

     

Jaha, så om man skulle ta å försöka summera vad som egentligen kommer hända på den här ljuvliga tillställning. De är så mycket så de är tur att jag älskar listor, för de har jag orimligt många just nu för att kunna hålla reda på allt. 

     

Sist jag hade kalas för butiken va det för att fira ett år sen kom coronan. Nu jäklar har det hunnit gått fem år. Fem år! Sjukt snabbt har de gått. Jag älskar att kunna få jobba med det här på heltid. Att hela tiden få nya idéer och förverkliga dom och de är bara tack vare er! 

      

Känner också att äntligen efter dessa år så har jag nog börjat hitta min "stil". Tog en jäkla tid men testar man allt så kommer man väl dit nån gång. Jag tror jag kom till rätta när jag till slut vågade prova penselglasyr jag trånat efter så länge men varit lite rädd för och prickarna såklart, dom kommer nog alltid att vara med mig. Allt blir mycket lekfullare med prickar. 

     

Nog om de, nu får ni hålla i er för nu kör vi. 

    

Sangria och Dark Cloud kommer i lyxig variant med guldkant, klart man måste ha guld på ett jubileum. Den här gången även med öra.

     

 

 

     

En annan som fått det lyxigt är Sommarnatt. En ny mörkblå kopp med stänk av äkta guld som en stjärnklar sommarnatt. Även den finns både med eller utan öra. 

    

 

     

De kommer tekoppar i färgerna Sangria och Dark Cloud. Både med och utan guldkant. 

   

       

Till alla dessa koppar kan man behöva de jag alltid kallat ostbricka men det är fullt lagligt att använda till vad man vill. När de inte används så går dom enkelt att hänga upp som en tjusig tavla på väggen. 

     

 

     

Jag kan ju inte heller ha fest utan att låta er favorit återuppstå, nämligen Pink edition. Små små handmålade hjärtan tillsammans med mängder av alla rosa nyanser jag kunde hitta. Även här med eller utan öra.

      

 

 

     

I början av året sa jag att jag skulle göra vinglas. Dessa blev lite mindre så kallar dom nog hellre cocktailglas då dom rymmer ca 10cl. Men vet ni? Man måste ju inte dricka ur dom. Jag har en som jag lägger några av alla mina kristaller i. Tänk er en skål på fot till ert allra finaste eller när ni vill lyxa till de. Dom här är inte drejade utan är skulpterade i tre delar som sedan sätts ihop, såklart med prickig fot. 

    

 

 

   

Sist men absolut inte minst, störst faktiskt, är mina jubileumsvaser. Blev inspirerad av mig själv efter jag gjort godisskålar till syrrans kalas. Oregelbundna vaser med röda ränder tillsammans med ränder i äkta guld. Dom verkligen lyser på borden vill jag lova. 

     

 

    

Till all denna keramik så har jag fixat så mycket rara grejer som jag tycker passar underbart till. 

    

Tex vad är en ostbricka utan ett set med ostknivar? De kommer i ett set av tre och är tillverkade i stål. Till detta finns en matchande tesked att ha till sina efterrätter eller tekoppen. Ni kommer förmodligen kladda ner er rejält och då har jag de lenaste servetterna jag någonsin känt på. 100% bomull i många fina färger, även fina att duka med och bara ha framme. 

     

 

 

    

Va vore nu en fest utan lyxiga handgjorda praliner målade i guld och en riktigt god kopp kaffe, inget såklart. 

    

De lokala kafferosteriet i Tiveden har tagit fram ett supergott kaffe som jag har fått smaka mig fram till. Jag gillar kaffe som smakar kaffe, starkt och rejält ska de vara, inget blask. Till jubileet har vi tagit fram små påsar 30g, lagom till en kanna. 

     

     

Till de ännu en lokalproducent, Edit Christiernsson. Handgjorda praliner. Säljs i två pack eller fyrpack. Kommer i smakerna rabarber och mojito. En med mörk choklad fylld med mojitoganache, smak av mynta och lime. Den andra i mjölkchoklad med kompott av rabarber tillsammans med en mjölkchokladganache. 

      

     

Utöver alla dessa nyheter och gamla godingar så händer det ju massor i butiken denna dag. 

    

Antes hamnbod fixar smarriga snittar och dom gör så goda grejer så de går inte att missa! Finns en frågetävling på plats och de fem första som handlar för 500kr får en goodiebag värde 560kr. Kommer bjuda på kaffe eller te till den som hellre vill ha de och godispåsar till de små. Startar upp de nya stämpelkortet Trogen kund som ger dig som stammis rabatterade priser.

En livs levande akvarellkonstnär, Stefan Gustafsson står på plats och målar, så kom och titta på skapandet eller varför inte köpa med dig ett nyskapat färskt motiv direkt på plats. 

     

 

     

I både butik och i webbshop kommer de vara 10% rabatt vid ett köptillfälle under lördagen. Butiken kommer vara öppen 10-15 och alla nya släpp på hemsidan är kl 11.00. 

     

I butik kommer det även finnas fler erbjudanden men på nätet kommer en fototävling med start på tisdagen. Jag älskar ju att se när min keramik har hittat hem till er så för att få se de ännu mer gör jag en tävling av de. Mer info kommer på IG under tisdagen. Stort lycka till. 

     

De måste nog va allt, de kan inte va mer nu för då kan jag inte hålla reda på de längre. Jag hoppas att ni blev aningen klokare. 

Jag hoppas såklart att så många som möjligt kan komma till butiken och fira med mig om inte, så ses vi på nätet. 

 

 

Leave a comment