Cirkus

Brukar ni hänga på Gotland?

Om ni gör de så har ni säkert varit inne eller gått förbi Karamellboden. Om inte så gör de nästa gång. Ligger mitt i smeten precis innan torget. Förut åkte vi iaf två ggr per år nu blir det varje sommar. Syrran bor där och pappa bodde där, inte långt ifrån Karamellboden faktiskt, ett stenkast därifrån. Där vi brukar bo när vi är där. Vi har kvar hans lägenhet och jag älskar fortfarande att åka dit fast det är helt klart annorlunda och ibland lite jobbigt sen han inte finns kvar. Får ta å göra ett inlägg om mina bästa tips på gotland nån gång. 

Men va tusan de va ju inte de nu ju, godisskålar ska vi prata om. För de va de syrran ville ha till butiken. Så då gör ju jag som jag blir tillsagd helt enkelt. 

Där är godispåsarna röd och vitrandiga så ville göra en skål med samma mönster. Sen kan jag ju inte låta bli att göra fler färger så fick bli gul och blå oxå. När de sen väl är klara så börjar jag direkt tänka på pappa igen för de är ju djurgårdens färger, haha. 

Målar ränderna med olika penselglasyrer/underglasyr, vaxar botten föt att till sist doppa ner dom i transparant glasyr.

Nu finns det iaf en go, randig och glad godisskål att köpa och fylla med vad man tycker passar. Efter att den där härliga Amalia skrev på insta att dom fick henne att tänka på cirkus så va ju namnet klappat å klart. Så fyll den med popcorn till filmrullen på fredag vett ja. 

Annars är det mest rörigt just nu, gör så många olika saker samtidigt. De bli sällan bra. Man ska hålla sig till listorna!!! 

Leave a comment