21 shades of pink

             

Som rosa små drömmar står dom där. 
One of a kind - Pink edition är färdiga. 
Va mycket pilligare än jag trodde att få dit hjärtana. Vill ju ha de så enkelt som möjligt, ska nästan ta en stund innan man ser de. 


Målade hjärtan med svart dekorfärg, de kan man göra både innan eller efter skröjbränningen. Denna gång blev de efter. Hade två olika rosa och en röd glasyr. Även en vit så de skulle skifta ännu mer och rinna snyggare. 


Tycker nog att de blev som skissen min. Jag har ju bara gjort en liten omgång med 21st vilket jag känner nu efter responsen att de kanske va för lite, phu... Men de märker vi på måndag. Hur ska man veta liksom. För dom här kommer inte finnas i de vanliga sortimentet, de är ju inte mycket som är de hos mig. Jag tröttar för fort på att göra samma sak hela tiden, därför är dom här perfekta. Man kan variera sig så i glasyrerna (och dekoren), de är lika spännande att öppna ugnen nu som den första jag gjorde för några år sen. Får bli ett senare inlägg om vilka serier som jag i stort sett alltid har färdigt. 


På måndag kl 21.00 släpps iaf detta gäng. Priset på den rosa drömmen? 250kr st. Det är kaffekoppar och rymmer ca 2dl. Dom släpps här i webbshoppen. Har påbörjat några te och espresso också men de dröjer lite till. 

I morgon väntar mer glasering, tjo!
 
 

Leave a comment