2024

Jag gick in och kollade va jag skrev förra året vid den här tiden, vad jag ville göra under 2023. 

De va mycket om de nya penselglsyrerna och de har ju verkligen tagit fasta på. Har nästan övergått helt till dom glasyrerna och de kommer jag absolut att fortsätta med. 

    

 

    

Skrev även att vi skulle renovera köket, de blev inte av. Gjorde om två rum å fixade med panel och översvämmad källare istället. 

Jag sa att jag skulle dela med mig mer av mitt liv utanför lerans väggar, eftersom jag inte orkade hålla på med två konton på IG. De har jag gjort, ingen aning om de uppskattas men jag väljer att tro de, om inte kan man alltid avfölja. För mig hänger ju livet och eget företag så mycket ihop så de är svårt att inte ta med allt. 

Igår satt jag å klurade på året vi gått in i nu. 

    

 

    

Va vill jag? Ska jag lära mig nåt nytt, vad ska har fokusera på och vad har jag för mål, både privat och företagets. 

Något jag iaf kommer fortsätta med är att dela mitt liv med de som är intresserade och med de vill jag vara ännu mer sann mot mig själv. Bli ännu mer av mitt riktiga jag. De senaste tre, fyra åren har nåt hänt, vet inte om de hänger ihop med att pappa gick bort men att slösa tid på att vara folk till lags och göra saker man inte vill, göra de andra gör, de borde man slutat med redan under skoltid. Vara sig själv är det absolut bästa med att bli äldre. Jag behövde väl fylla 40 men bättre sent än aldrig. Ta tillvara på NU, vem fasen vet om jag lever ett eller 40 år till. Vad är de man ska spara på/till?

    

 

    

Jag vill fortsätta med min nya fredagstradition med finkaffe på cafe innan jobb på fredagar. Fortsätta läsa böcker på kvällarna, de har verkligen blivit nåt jag gillar. Har mest läst om de spirituella och biografier. Kan verkligen fastna för personen jag läser om och kan sakna dom när boken är slut. Tar gärna emot nya rekommendationer från er, om ni har. 

     

 

     

Lära sig nåt nytt... Vad skulle de va? Jag har länge tänkt att jag borde lära mig mer om företagsekonomi, fy tusan va trist men borde va nyttigt så de ska jag spåna på. 

En annan sak jag vill lära mig är att illustrera på en i pad men har ingen aning om var jag ska börja. Kanske ni vet?

    

     

På hemmafronten SKA de bli ett nytt kök i år! Det är ett måste! Jag klarar inte ett år till med dessa gamla låga bänkar och ingen diskmaskin. De ni, här har handdiskats i snart fyra år!!!

Jag ska bli bättre på att inte försöka känna stress över produceringen av keramik. Måste lära mig att ha tålamod med lera och skapandet, de måste få ta tid. Till de kan de va bra att meditera ännu mer, jag har blivit bättre men kan helt klart göra det ännu oftare, och jag älskar de ju. 

    

    

Ta upp den lilla träningen jag gjorde varje morgon i ett års tid skulle va bra att få till igen, måste se till att planera in sånt annars vet jag att de inte blir av. För de behövs fasen inte mycket för att känna skillnad. 

Ta ett chillpill när jag kommer hem från jobbet är nåt jag behöver för 2024. De är inte så fasligt farligt om ni får vänta på svar till nästa jobbdag. Ibland när jag svarar på mail och IG så möts jag ofta av, Oj bra snabb du va.... ja onödigt snabb, får panik av att inte svara men vill kunna släppa kravet när jag är hemma. Är ju inte direkt ensamstående och vill lägga den tiden jag har hemma på att enbart vara med familjen. Priotera dom när jag inte är PÅ jobbet. 

   

     

Ja de va väl min nya planer (lite av de iaf) Har ni några? Berätta gärna, kul att inspireras av andras mål tycker jag. 

 

2024 är året vi skrattar mer, sänker axlarna och kraven. Tjo! 

    

Leave a comment