Sommarkollektion

     

Här är vi nu, mitt i sommaren och sommarkollektionen är ta mig tusan klar!

Så mycket som händer i denna enkla lilla mugg. 

Fyra olika färgkombinationer, alla inspirerade av sommaren. 

        

Den första jag kom på att jag ville göra va faktiskt vattenmelonen. Då vi som alla andra dagar under sommaren ska äta vattenmelon. Barnens stora favorit, alltid ska man släpa med sig en melon hem från affären när man handlar under sommaren. 

      

 

 

  

     

Efter den va klar kom jag ju på att man borde göra fler för att få en fin liten sommarkollektion.

        

Midsommar närmade sig och då kom jag att tänka på både blåklint

        

 

 

 

och gräddtårta, så de fick de bli.

         

 

 

 

          

I samma veva glaserade jag en blå och röd för att se hur de skulle bli. Lyfte ur den ur ugnen och kom direkt att tänka på skogsbär, ni vet när man ser hallon och blåbär i samma bild på typ saft, smoothie å sånt och så står de skogsbär.

Så kändes den och det fick bli den fjärde och sista muggen. 

   

 

 

 

    

Kollektionen va komplett! 

      

2 kommentarer

  • Ɓlåbär & hallon/ skogsbär
    O jag vill gärna köpa

    Inger Gustafsson
  • Så fina 🌟

    Cina

Lämna en kommentar