Sjuk jäkla midsommar.

     

Den här midsommarveckan kommer gå till historien som den sjukaste hittills, bokstavligen!

   

     

   

Jack började i måndags med att kräkas direkt efter Mios fotbollsmatch, hann inte ens hem å de rullade på så i nåt dygn. Den här taniga grabben har ju inte så mycket att ta av så blev akuten i onsdags. Konstigt nog såg värdena bra ut så fick åka hem å försöka få han att börja äta och dricka igen. Vi tyckte de va konstigt att ingen annan blev smittad. 

    

 

    

Tills i  torsdags natt då Mio kom inspringande i rummet. 

Alla planer för midsommar fick ställas in såklart så det blev istället mycket skurande och tvättande. 

   

De slår ju heller aldrig fel att ungarna inte kan va sjuka samtidigt. Så när den ena låg däckad klättrade den andra på väggarna. 

Ska man se det positiva i det hela så har man fått lite egentid med dom denna vecka. Jag å Andeas har bytit av varandra. 

 

    

Kvällsdopp med Mio va mysigt, nu blev det ju inget bad för denna badkruka. Tog ett senare när jag å Jack tog en tur till stranden medan Andreas å Mio va dåliga.

    

 

 

     

Vi gjorde midsommar så bra vi orkade och kunde, några mysiga stunder hann vi allt med, fick även lite tid att fota lite nytt till jobbet hemifrån. 

   

 

 

   

Nu ber jag till allt man kan be till för att låt mig slippa denna sjukdom, för om jag inte står på Ullevi på onsdag kväll å skrålar till Bruce då vet jag inte vad jag gör. Jaja, jag har sett han otaliga gånger (slutade räkna vid 10) men misstänker att detta kan va sista gången man får chans att se han på detta sätt med bandet. 

Kommer va en annorlunda konsert över huvudtaget. De är bra gamla nu och jag tror den kommer va betydligt lugnare. Personligen kommer de kännas sjukt konstigt att se honom utan pappa, de har jag aldrig gjort. De va liksom våran grej att göra. Jag, han och syrran gång på gång. 

Slängde på hans musik igår för att peppa lite å tårarna bara forsade! De känns verkligen som pappa står bredvid så fort jag hör hans musik. Så hur jag kommer ta den här konserten vett e tusan men han är ju såklart där nånstans. Han har förmodligen varit på alla redan :) 

 

På jobbet just nu inväntar jag fortfarande glasyrer som måste ha fastnat nånstans, så fort de kommer ska jag färdigställa sommarkollektionen. Riktigt pepp på den alltså! 

  

   

Vill ni ha chansen att se mina släpp före alla andra så ska ni bläddra lite längre ner här på hemsidan och skriva upp er på mitt nyhetsbrev. (glöm ej att godkänna bekräftelsen som kommer på mail)

 

Jag hoppas ni fick en fin midsommar. 

 

 

2 kommentarer

  • Jag tar gärna del av nyhetsbrevet☀️

    Malin Baerby
  • önskar nyhetsbrev 🤗

    Anna Karin Lorentzon

Lämna en kommentar