Ursäkta röran, jag har byggt hyllor!

     

Alldeles för länge har jag ignorerat att organisera och fixa ordning på jobbet. Jag började lite efter jul med att minska butiksdelen för att få plats för mer skapande, hyllor är ju rätt bra att ha som keramiker. 

För mig blir det lätt att sånt får vänta för jag drejar hellre. 

     

 

 

    

Ett strul jag har är också att jag ser mitt jobb som att dreja, de andra som fakturor, bokföring, nyhetsbrev, hemsida, annonsering, och sociala medier känns som extra jobb, nåt jag gör utöver att skapa. De hör ju såklart lika mycket till jobbet, om inte mer för att kunna driva eget. Utan allt de så har man ju inget företag då har man ju en hobby, så jag jobbar mycket på att sluta tänka på de sättet. 

Nu tog jag iaf tag i den biten som gör att man inte kunde slappna av längre på jobbet. De har varit grejer högt å lågt men mest högar på golvet. Ingen ordning på glasyrer eller emballage och då blir det till slut jobbigt att skapa.

Så varsågod, här kommer några "fina" före och efter bilder. Håll till godo och ursäkta röran. 

 

Här har jag nu gjort plats för allt emballage, presentpapper, keramik i väntan på glasyr och ordrar.

 

 

 

   

Min lilla fotohörna

 

 

 

Allt som hör ugnen till (som förresten fungerar som de ska nu) och bra ställe att låta keramiken torka på. 

 

 

 

Vid drejskivan, hyllor till nydrejat, verktyg, plast och former till fat.

 

 

Till sist, de bästa av allt. Superkoll på glasyrerna nu. Alla prover uppradade, plats för extra varor och annat pynt som hör till butiken. Här ska även ett nytt skrivbord in sen är de klart.

 

 

  

 

Man kan tro när man tittar på förebilderna att jag slängt mycket men de har jag faktiskt inte, bara gjort mig av med de ej funktionella möblerna som jag fick gratis när banken stängde, de va perfekt just då när man inte vill spendera massor av pengar när man precis startar upp.

Beställde hem inte en eller två hyllor utan tio. De har gett mig x antal blodblåsor att få upp men nu står de där och rymmer allt och lite till. 

De är numera en fröjd att gå in på jobbet och se allt på sin rätta plats, inget står och skräpar på golvet. 

Lätt att hitta rätt glasyrer, mer plats till torkning av keramik, mer plats för lager och allt emballage i ordning så de går smidigt att packa ordrar. 

    

 

    

Nu kan jag lätt sätta igång att skapa årets vårkollektion som jag bakom kulisserna redan bestämt mig för hur de kommer se ut, lite annat än hur jag gjort med de andra årstiderna men hoppas ni ska gilla de ändå. 

 

Lämna en kommentar