Magic Mushrooms

   

Hade egentligen ingen tanke på att göra svampar men när jag hade rispat klart så slog det mig att de va rätt likt. Så nu är det svampar, magiska svampar. 

   

 

 

     

Ville göra en lykta som syntes men inte tog plats. Som man kan ha många av och blanda hur man vill med färgerna, för detta kommer vara lyktor jag fortsätter med och även släpper flera färger av men börjar med dessa tre som jag kallar Purpur, Skär och Dunkel. 

   

 

 

    

Det här va första formen jag testade, tänkte att med snygg glasyr skulle det blänka fint på kanterna. De såg ju skittråkiga ut å testade att rispa kanten istället, då kom svampen fram och formen va klar. 

   

 

 

   

Färgerna hade jag egentligen redan bestämt. De va dom här tre jag ville börja med, passar så fint ihop och fina färger nu till hösten. 

    

 

 

 

   

Rispa är ändå bra kul och att nåt så litet kan göra sån skillnad på hur glasyren upplevs och ändrar sig gör det mycket mer intressant. Rispade muggar nån gång kanske? Rispa säger jag nu och det heter säkert nåt annat jättefint på keramikspråk men ja, ni vet vad jag menar.

Vill man inte ha dom som lykta så kan man ju faktiskt använda dom som små skålar. Funkar de med, fyll dom med bordssalt, dressing eller pytteliten efterrätt. 

    

 

    

Å vilken färgklick de blir när mörkret lagt sig. De enda som syns är den magiska svampen. 

    

 

   

Så när blir nästa släpp nu då? Tanken är att jag ska ha ett större släpp runt min födelsedag (för att fira lite med er) och det är den 22/9. Perfekt tid för mig att hinna få färdigt Höstkollektionen också. Mer exakt tid kommer vid senare tillfälle. Men häng med på IG och skaffa nyhetsbrevet om ni inte redan har de så missar ni inget.

   

 

 

 

 

Lämna en kommentar