Våren är här

   

Har haft sjukt svårt att bestämma mig hur jag ville ha vårens koppar, suttit hela vintern och lurat, testat och skissat. 

Till slut efter många turer så blev det inte tre eller fyra stycken olika som de andra kollektionerna. 

 

 

   

Jag tog helt enkelt allt av de jag gillade, slängde de på en och samma kopp. La till lite guldstänk å smack så hade våren kommit. 

Varför krångla till de? De vi behöver mest av just nu i detta grå skit som varat alldeles för länge va ju färg. Då fick de helt enkelt bli en kopp full av färg. Som jag sagt förut, tycker detta kan va min gladaste mugg hittills, precis va "the doctor order" så att säga.

 

Jag har grundat hela muggen med tre lager av en ljus flux. 

 

 

   

Sedan har vi hela fem olika färger jag duttat dit två ggr. Så ja detta moment tar liiite tid. Efter de bränns dom som vanligt men är inte klar än. Kände att de behövdes nåt mer och de va guld såklart.. 

   

  

   

Stänk av äkta guld bränns fast i en sista bränning. Dessa koppar tål alltså inte micron om ni inte behöver mer fyrverkerier än vad som redan finns på koppen. 

 

 

   

De mindre rymmer 2 dl, den utan öra matchar de övriga kollektionerna fint. 

 

 

   

Föredrar man öra finns den i 2 eller 4 dl, så den stora passar även bra till te. 

 

 

Som om vi alla nu suger i oss lite färg och glittrande guld i vårsolen så tror jag vi kommer må toppen, vilken start på dagen va?! Den är som gjord att ta med sig ut till vårfikat.

 

 

 

 

Släpps den 25/4 i webbshoppen, lite tidigare i butik. Välkommen. 

 

 

2 kommentarer

  • Jag har sååå många olika handgjorda muggar/ koppar men den jag köpte av dig som var en prov kopp i retro känsla är oslagbar. Jag har bara använt den sen jag köpte den och det är flera år sedan. Andra får använda allt annat jag har men jag själv använder bara din och den måste jag ju handddiska så jag bara önskar fler av den.

    Susanne Arvidsson
  • Hejsan! Vilka ursnygga muggar. Kostar 2 dl med öra? Mvh Therese

    Therese Jönsson

Lämna en kommentar