Karantän

                                         

Här sitter man nu med det underbara doftljuset och känner INGENTING! I veckan kom Covid till familjen, väntat men de gjorde ju inte de hela trevligare direkt. Sambon har helt klart mått sämst, Jack (yngsta barnet, snart 5 år) hade feber två nätter, Mio (8 år i år) har varit helt oberörd. Skulle aldrig tro att han är sjuk. Jag har väl mått som man gör av en influensa, men de absolut värsta med att vara sjuk (vilken sjukdom de än är) så är de ju att inte ha ork. Rastlös fast orkeslös. Idag försvann lukten å de va en olustig känsla. Stå å koka kaffe men inte känna doften.

Kan bara konstatera, vill man testa sitt familjeförhållande å tålamod, sätt er i karantän. På tisdag hoppas jag kunna jobba igen...:)

 Jobbat lite hemifrån har jag allt gjort, släppt både Pink edition och hjärtan. Fantastiskt respons på båda, helt otroligt glad för de. Tänk va bra att skaffa webbshop, förut sålde jag direkt genom instagram, de va bra mycket krångligare. Så fort jag får gå till posten igen så skickar jag era ordrar och ska påbörja nya. Hjärtan kommer även få en rosa kompis såklart. Pink edition vet jag inte hur många fler jag bör göra men tänker att jag dubblar de förra släppet, de borde la räcka...?

Just ja, samarbete också. Tillsammans med Paulina Larsson som jobbar som stylist (instagram-@paulinalarssonn) kan man vinna ett litet sett från serien Bubblan. Så kolla in hennes instagram vett ja. Där hittar ni regler och lite fler bilder på vad man kan vinna. Dessutom bra och enkla DIY och inredningstips. Hoppas ni vill va med och lycka till. Lagom till alla hjärtans dag kan ni vänta er ännu en tävling, då tillsammans med @makrameosant, men de håller jag lite på. 

Serien Bubblan höll jag på med precis innan karantänen så den ska bara glaseras och brännas. Listorna blir långa när man går hemma, va gör de när man älskar listor...

Lämna en kommentar