Jubileum

     
Sicken dag det blev!
   
Över all förväntan faktiskt! Ett tag tänkte jag att nu kanske jag lagt ner alldeles för mycket tid på de här och ingen kommer komma. 
  
Klockan 10.00 va de folk som väntade på att få komma in och efter tio minuter fanns inga goodiebags kvar, har jag inte de bästaste av kunder? 
   
Ni kom både långt ifrån, flera timmar och med blommor så de doftar ljuvligt hemma just nu. 
    
TACK till er alla som gjorde detta fantastiskt, utan er så hade jag ju faktiskt inte kunna jobba med detta på heltid. För det är en vanlig fråga jag får av turister nu på sommaren. 
Lever du på det här? Har du öppet året runt? Ja och ja. Om ca två månader är jag visserligen själv nere i hamnen men att ha öppnat webbshop kan va bland de bästa jag gjort! Klockrent att kunna nå ut till så många runt om i landet. De är oxå hemskt trevligt när ni under sommaren slänger in er i butiken så jag får träffa alla jag annars inte skulle gjort. 
Hann inte med så mycket bilder den här dagen men de jag har kommer här.
   
 
 
 
   
Stefan Gustafsson satt utanför i värmen och målade akvarell, ett trevligt inslag.
   
 
 
   
Kul dag för både stora och små.
   
   
 
 
 
   
Efter en sån givande och extremt varm dag fick den avslutas på stranden med familjen, släkt och vänner. Helt galet perfekt alltså!
Blev inget bad för mig, kastade istället i mig lunchen jag inte hann med under dagen. 
   
 
 
 
  
Så återigen ett stort tack till er alla. Nu tog jag söndagen för återhämtningen och fantiserar om färgkombinationer till mina nästa koppar;)
    

1 kommentar

  • Så fin goodiebag som jag fick med mig hem! Sen så fina saker jag är nöjd över att vara ägare över, som köptes denna dag! :)

    Josefine Pettersson

Lämna en kommentar