Formex

    

Då är vi hemkomna från Formex och visst såg man mycket fint. De va mycket färg, äntligen! Inte en dag försent!

Vi har aldrig varit där sista mässdagen förut så de va väldigt lugnt. Inte alls lika mycket folk som de första dagarna vilket va rätt skönt. Man kunde ta det lite lugnare och mer strosa runt och kolla utan att slå sig fram. 

Jag köper ju sällan in saker från mässan då jag inte säljer så fasligt mycket annat än keramiken men jag säljer ju Yvelis ljus och dom hade en ny doft jag gick för att stoppa näsan i.

Rosa bubbel, den va go den, så köpte in några fler av deras ljus. Fick se att de nu även börjat med oljor. Perfekt tänkte jag, då kan jag dreja aromalampor och ha härliga oljor till, så de blir ett projekt till hösten. 

   

  

Inte mycket text i det här inlägget, vill mest bara visa lite av allt vi såg. Kanske kan det även inspirera er. Hål till godo!

Kan börja med att konstatera att vi såg mycket senapsgult. Jäkla fantastisk färg!

   

 

 

 

   

En del grönt. 

  

 

 

 

 

   

Brända toner och mörka röda färger. Massa olika träslag, natur och keramik. 

    

 

 

 

 

 

   

Att florera här gör en glad med desamma, tänk va färg kan göra. Kommer tjata om de jämt. Men man blir glad av färg, de måste inte ens va skrikigt, även om vi såg mycket sånt oxå. 

   

 

 

 

 

   

Mycket torkade blommor och även vissna blommor. Jag trodde (kanske lite fortfarande) att de va en grej men syrran sa att de har väl bara inte fått vatten sen i måndags, hahaha. Jag tyckte iaf de vissna blommorna som stod överallt va fina oavsett anledning. 

Lyssnade till Lena Nyholm som hade designat torget som är i entrén och även Hanna Hellquist som nyligen hade en utställning med sina dukade bord. Den första jag sprang in i va Alajasko, en tjej jag följ sen nåt år tillbaka på IG. Gör fantastiska bläckfiskar i lera. Vi brukar tjata med varandra om glasyrer och annat som hör lera till och tydligen lyssnar min man på hennes killes musik då vi en dag upptäckte bandnamnet på mannens keps, världen är inte så stor. Va trevligt att ses på riktigt och även se dessa skönheter. 

   

 

 

 

 

   

Åt god mat, fikade och fotade. 

    

 

 

 

 

 

  

Hoppas ni såg något som föll er i smaken. Jag är i iaf inspirerad, pepp och redo att skapa fram en färgsprakande höst!

   

   

 

     

 

 

1 kommentar

  • Åh vad mycket fina bilder du bjuder på 👌

    Marie

Lämna en kommentar