Är det vår i luften?

      

Kan de vara så att våren är på väg? 

Jag hoppas de iaf, trött på snö nu. Har regnat här nu i några dagar men tar hellre regn än snö så de försvinner de snabbare. 

Och vad hör våren till? Vad behöver man varje vår till alla små söta blommor och kvistar man tar in för att få i blom? Vaser såklart! 

Jag gör de inte så ofta men brukar få till ett gäng då och då, speciellt kommer jag att tänka på de så fort jag ser snödropparna titta upp, de har dom gjort nu.

Hittade ju några nya tjusiga färger som passade våren till. Gula, gröna, rosa och ljusblå. 

 

     

De blev minivaser i rara pastelliga nyanser. Rispade i vaserna för att få lite extra effekt på glasyrerna. De blir så fint när man penslar på ett avslutande lager med pärlvitt. 

Här har vi dom nu. 

            

 

    

        

Tänker att jag lägger upp dom här i webbshoppen när jag kommer hem från Gotland nästa vecka men står i butik redan nu. 

 

Nu är det inte heller långt kvar till påsk. Påsken är bra härlig! Go mat, tjata lite med släkten. Barnen är stinna på godis och i Andreas familj har dom alltid en skattjakt för kidsen. 

Vill man nu ha en perfekt godisskål till påsken så finns ju dom här. En färgglad liten sak jag gjort tillsammans med den äldsta sonen Mio. Lånade hans teckningsbok och ritade av några av alla de roliga gubbarna, vi gjorde några stycken för att se om de skulle uppskattas, han har sålt ett par och blev så stolt, så stolt. Extra kul att tjäna sig en egen peng också. För de är klart att konstnären får betalt.

Godisskålarna hittar ni i i webbshoppen under Mios godisskål som fick namnet barnasinne.  

          

 

 

Lämna en kommentar